Vi åpner for reservasjon av valp når det nærmer seg løpetid og parring. Den fremtidige mammaen er selvsagt godkjent for avl.

Reservasjon:

Ved reservasjon av valp så betales det et reservasjonsgebyr som er bindende, og dette er ikke refunderbart. Prisen for en Cobberdog valp er kl. 30.000,- + reservasjonsgebyr på kr 5000,-.

Valpetiden:

Vi kontakter deg/dere for en koselig valpeprat litt ettter at valpene er født. Dere får også tilsendt en valpemappe med masse informasjon som er god å ha for å forberede både deg og evt familien din på tilrettelegging for det nye familiemedlemmet. Valpene bor hos oss til den er 8 uker.

Når valpene er 5 uker så kan dere komme på besøk til valpene, men valpene fordeles ikke til den nye familien sin før i uke 7. Sånn at ved 5 ukers alder så besøker dere hele valpekullet, ettersom valpene enda ikke er fordelt da.

Det er vi som velger familien til valpen, og denne fordelingen gjør vi ut fra informasjonen dere har gitt oss, kombinert med deres ønsker som vi prøver å ta hensyn til.

Vi oppretter også en Facebook-gruppe for kullet som dere får tilgang til, og her legger vi ut løpende informasjon om valpenes utvikling, bilder og videosnutter fra valpenes hverdag, samt at dere har mulighet til å etablere kontakt med andre kommende valpeeiere i kullet.